Football School

WELKOM BIJ DE GOMES FOOTBALL PLAYERS SCHOOL
De Gomes Football Players school is ontstaan uit pure passie voor het spelletje voetbal en het verlangen om ieder kind plezier in de voetbalsport te laten hebben. Door deze twee aspecten bij elkaar te laten komen is er een leer methodiek ontstaan die uniek is binnen de voetbalsport.

De voetbalschool is de perfecte aanvulling op de normale trainingen en wedstrijden bij je club, maar door de diversiteit in onze trainingen die niet alleen uit voetbal bestaan is de  cursus voor elk kind geschikt. De voetbalschool is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, mocht je buiten deze leeftijd categorieën vallen neem dan contact met ons op.
Wij hanteren een duidelijke leerlijn en zijn onderscheidend in deze leerlijn die door het gebruik van diversen materialen als erg leuk door de kinderen wordt  ervaren. Kinderen moeten vooral veel plezier hebben waardoor de aangeboden oefenstof optimaal wordt opgenomen door de kinderen.

Tijdens onze cursussen wordt er op verschillende manieren getraind met verschillende thema’s. Naast de voetbaltrainingen met thema’s als dribbelen, drijven, techniek, passen, aannemen en schieten zullen wij ook veel aandacht besteden aan loopspelletjes en andere sporten. De loopspelletjes en het trainen van andere sporten (voetbaljudo, hockey, stoepranden enz) zullen er voor zorgen dat de motoriek, coördinatie, stabiliteit, reactievermogen en snelheid worden verbeterd.  Op de verschillende links op deze pagina kunt u nog wat uitleg vinden over de trainingen en de gebruikte materialen.

Wij hopen jou zo spoedig mogelijk te begroeten op een van onze events/cursussen.
Met sportieve groet Johan Gomes en zijn trainers

Events

  • Gomes Football Players School Seizoen 2023-2024
    • 08-09-2023 / 30-05-2024
    • Nieuw Vennep
  • All events