Gomes Football Players School Seizoen 2023-2024

Datum/Tijd
Date(s) - 08-09-2023 / 30-05-2024
4:00 pm - 6:45 pm

Locatie
sv Dios

Categorieën


Gomes Football Players School – Seizoen 2023-2024 Inschrijving Geopend!

Droom jij ervan om het veld te betreden als een ware voetballegende? Grijp dan nu je kans, want de inschrijvingen voor het langverwachte Gomes Football Players School seizoen 2023-2024 zijn officieel geopend!

Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol passie, talentontwikkeling en plezier. Onze ervaren coaches staan klaar om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginnende speler bent of een doorgewinterde voetbal(st)er, bij ons is er altijd ruimte voor groei en verbetering terwijl wij daarbij passie en plezier voorop zetten.

Nieuw dit jaar: De Talent Group
Met de Talent Group kunnen we de uitdagingen groter maken en nog specifieker aan de slag gaan met het individu. Belangrijk hierbij is dat wij als trainers bepalen wie er bij de Talent Group gaat trainen en voor wie de Gomes Football Players School de juiste uitdaging is. Voor beide trainingen geldt dat passie en plezier centraal staan en dat we daarbij hopen bij te dragen aan de ontwikkeling van iedere individuele deelnemer.

Beide trainingen vinden plaats op vrijdag, de exacte tijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen en niveau verschillen maar de insteek is wel om weer in 2 blokken te gaan werken: 16:00-17:15 en 17:30-18:45

Trainingsdata:

? September: 8, 22
? Oktober: 6, 20
? November: 3, 17
? December: 1, 15
? Januari: 19
? Februari: 2, 16
? Maart: 1, 15
? April: 5, 19
? Mei: 10, 17, 31

De kosten voor de Gomes Football Players School bedraagt €265,- (€10,- per training + compleet trainingstenue t.w.v. €85,-). Voor de Talent Group vragen we een toeslag van €2,50 per training, wat het totaal €310,- maakt. De toeslag vragen wij omdat er in kleinere groepen getraind gaat worden, waardoor er individueel meer aandacht gegeven kan worden, metingen zullen plaats vinden, meer voorbereiding van de trainers wordt gevraagd en er mogelijkheid komt om eventuele andere extra’s te geven.

Waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om te schitteren op het veld, nieuwe vriendschappen te sluiten en jouw liefde voor voetbal met gelijkgestemde zielen te delen. Schrijf je nu in voor het seizoen 2023-2024 van de Gomes Football Players School en laat je voetbaldromen werkelijkheid worden!

Na inschrijving nemen wij contact met jou op voor de kledingmaten.

Let op: De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft om teleurstelling te voorkomen. We zien je graag op het veld!

Voetbalpassie. Plezier. Ontwikkeling. Gomes Football Players.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.